Direktlänk till inlägg 21 augusti 2008

Ny bloggadress

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se

Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till personer som vill börja blogga.


Men fear not... jag har inte lämnat bloggsvären utan bara bytt bloggvärd. För att följa med till min nya blogg så lämna en kommentar tillsammans med e-mailadress så skickar jag länken.


 
ANNONS
 
leila

leila

23 augusti 2008 11:20

hej, kul med en ny besökare till min blogg. jag ska läsa lite här så jag får se vad du är för en prick :) ha det så bra/leila

http://ladyley.se

 
penzeln

penzeln

26 augusti 2008 09:16

ville bara säga hej!
hoppas allt e bra med dig.
Puss o kram
skumbanan

http://www.penzel.bloggagratis.se

 
Lottis

Lottis

3 oktober 2008 21:55

Hej
Kul att du skrev i min gästbok. Här har jag också varit o bloggat tidigare. Var håller du till nu då ifall man vill fortsätta läsa.
Kram Lottis

http://evalottas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Av Andie - 15 augusti 2008 15:48

Jag kom bara att tänka på detta nyss. Varför hör man alltid detta när man är på middag hos släkten? Ta en portion till. Och när man tackar nej för att man åt sig mätt på den portionen man tog åt sig, då är det något konstigt med en? Jag som några av ...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se