Direktlänk till inlägg 16 augusti 2008

Måltidsersättning

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i hennes sommarhus på västkusten. Så det var ganska mycket som skett sedan dess.

Efter promenaden så gick vi hem till henne och där blev jag bjuden på måltidsersättnings drycken Modifast.


Tre smaker hann jag med att smaka av. Choklad som jag faktiskt tyckte var riktigt god. Den smakade lite som chokladpudding faktiskt. Och sen smakade jag även på vaniljen men den tyckte jag inte lika mycket om och till sist så fick jag smaka en varm variation nämligen Potatis och Purjolök. Den gillade jag också. Smakade lite som varma koppen faktiskt.

Och eftersom Chokladen och Potatis och Purjolöken inte var några av deras favoriter så skickade hon med mig dessa hem. Och det tycker jag var jättesnällt. Så nu hade jag tänkt att ta en sådan till frukost varje dag. Jag har ju sånt problem med att äta frukost. Men det kanske jag kan ändra på nu. För detta kan jag ju bara slurpa i mig utan att tugga. Och sen fick jag även med mig ett gäng påsar av Naturdiet av chokladsmak.


Så nu har jag tagit nya tag med både dieten och motionen. Jag har faktiskt slarvat en hel del på den fronten. Men nu ska jag fortsätta vara duktig.


 
ANNONS
 
palan

palan

16 augusti 2008 23:59

kämpa på stumpan efter ett tag har man vatn sig, vi syns imorrn

http://muppmulle.blogg.se

 
Kajsa

Kajsa

17 augusti 2008 19:37

Tusen tack för inlägget i min gästbok! :)

http://www.grusell.dk

 
Jea

Jea

17 augusti 2008 23:36

Trevligt att du hitt till min hemsida. Tack. Du har en fin sida.

http://jeasworld.se

 
Ingen bild

Tezlateaser

19 augusti 2008 15:07

Hej! Hittade hit via helgon..Modifast är gott jag har just börjat testa deras "bars" med choklad smak /Ha det bra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 15 augusti 2008 15:48

Jag kom bara att tänka på detta nyss. Varför hör man alltid detta när man är på middag hos släkten? Ta en portion till. Och när man tackar nej för att man åt sig mätt på den portionen man tog åt sig, då är det något konstigt med en? Jag som några av ...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se