Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Trycksvärta

Av Andie - 15 augusti 2008 14:05

Idagens Metro stod det så här i mitt horoskop:

Väduren tycks nu gynnas av en oförutsedd händelse. Bemöda dig lite extra i ett sammanhang.


Och nu vet jag vad den oförutsedda händelsen var. Idag när jag gick på stan så plockade jag upp ett ex av UNT- city. Jag brukar alltid plocka på mig gratistidningar när jag får tillfälle. I alla fall så stoppade jag den i väskan och tänkte att jag kan titta igenom den när jag sitter på bussen. Väl på bussen så är det en artikel om hur Uppsalaborna tycker om hur trygg staden är. Och där bland kommentarerna, där hittar jag en som jag skrev när jag besökte deras hemsida förra veckan. Så mina damer och herrar. Jag har blivit publicerad.

Detta gjorde verkligen min dag.


 
ANNONS
 
Ingen bild

ellinutti

16 augusti 2008 14:19

Ett jätte stort grattis till dig om de eså man ska säga de :P
Hoppas de blir ännu fler sådanna tillfällen :D
Kramisar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se