Direktlänk till inlägg 15 augusti 2008

Folk kan inte bete sig som folk

Av Andie - 15 augusti 2008 09:21

Det känns som att detta är ett återkommande tema på min blogg. Att folk inte kan bete sig som folk. Jag har tidigare skrivit om folk som vill skapa drama och jag har även skrivit om folk som beter sig som divor även fast de inte har någon legitim grund för detta beteende. Och sen har jag skrivit om folk som inte vågar stå bakom sina kommentarer med en mailadress eller bloggadress.

Och nu har jag haft detta inlägg inom mig ett par dagar men har inte lyckats formulera det förens nu. Varför är det så att folk blåser upp saker till något som inte ens angår dem? Varför försöker de skapa drama i andras liv? Har de inget bättre att lägga ner sin energi på? Om de nu tjatar om vissa saker berörande mig, varför lägger de ens sin energi på det?

Jag blir så less, det är väl ändå mitt liv för i helvete, låt mig leva det som jag vill.

Jag behöver inte bli tjatad på, det berör ju ändå ingen annan än mig!

Och jag kan tänka själv och veta hur jag ska gå till väga i vissa lägen i livet utan att någon annan ska lägga sig i det. Så låt mig slippa allt tjat!

 

Detta är klassiskt beteende av personer som vill lägga näsan i blöt och skapa något som inte finns. Och de vill helst stå i centrum på diva manér också.

Jag vill inte ha drama, jag behöver det inte för att känna mig speciell.

Folk snackar så mycket om andras problem för att de vill ha en till flykt från sina egna. Men sluta att använda mig i detta sjuka spel. Jag är inte intresserad!

Mitt liv är mitt liv och jag kan för fan sköta det själv (utan tjat och gnat).

Ta tag i era egna problem istället.

 

Jag förstår faktiskt inte vart det gått fel och folk inte kan bete sig som folk längre. Är folk så uttråkade att de måste ta till alla knep för att hålla sig sysselsatta? Lämna anonyma kommentarer i hopp om att de ska reta upp någon. Detta ger inget resultat hos mig även om de hoppas det. Jag har som jag skrivit tidigare bättre saker att lägga min tid och min energi på.

Men det verkar inte gå in hos folk. Jag undrar vart folkvettet har tagit vägen?

Varför kan man inte bete sig hövligt längre? Varför tror man sig tävla med människor mot deras vilja? Man behöver inte ha en ny glänsande hi-fi stereo bara för att någon annan har det. Man behöver inte ha hunnit klart med alla de stora livs besluten först. Och att dessutom sedan stressa på människor i sin omgivning för att uppfinna denna fantasi tävlig. Jag behöver inte tävla, jag vill inte tävla jag är lycklig som jag är, jag har funnit min inre ro. Har ni det än? Eller försöker ni fortfarande jämföra er med alla andra?


 
ANNONS
 
Nettan

Nettan

15 augusti 2008 09:38

Jättebra skrivet gumman! Nu får vi hoppas på att alla nötter läser! ;) Kram

http://www.jeli81.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se