Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Äckliga gäster

Av Andie - 12 augusti 2008 12:53

Vi har fått oinbjudna gäster på balkongen. Jag har de senaste kvällarna lagt märke till dessa småkryp som slingrar sig på vår balkong på kvällstid. Man ser dem aldrig under dagarna. Dessa äckliga småkryp heter tveskjärtar.

 Vanlig tvestjärt - Forficula auricularia

(bild lånad från Bioresurs.uu.se )


Jag vet inte vart de kommer ifrån och jag har ingen aning om hur man gör sig av med dem heller. Jag tycker bara att de är otroligt äckliga.

Om det är någon som har några förslag på huskurer för att bli av med dem så vill jag gärna ha lite tips. 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

12 augusti 2008 20:23

Hej

Kikar in på din blogg, trevlig läsning!
Håller med om att det är dåligt när folk kommenterar anonymt!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
// Åsa

http://www.wojtansblogg.blogg.se

 
Jenny

Jenny

12 augusti 2008 22:56

Usch tvestjärtar är så äckliga - vi har hela brevlådan full så jag vägrar hämta posten... ;)

http://drefseryd.wordpress.com

 
drommeromettlitethus.blogg.se

drommeromettlitethus.blogg.se

13 augusti 2008 15:34

Men fy fan!!!va äckliga!!!
Vi hittade nånting lika fint i vår westies päls i förrgår. loppor... Min sambo var övertygad om att det var blomflugor...som hoppar?!... så jag tog med en burk med en i till djuraffären och fick det konstaterat men de gillar tydligen inte människor som tur e :-)
Nu ska vi äta kycklingsallad! ha det fint!

http://www.drommeromettlitethus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se