Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Nu är hösten här.

Av Andie - 11 augusti 2008 11:15

Nu har Uppsala reggae festival slutat och efter sig lämnade dem en sedvanlig soptipp på campingområdet.

Klicka för större bild

(foto av Rolf Hamilton för Unt.se)

Under årets festival så blev över 200 presoner misstänkta för narkotikabrott.  Och det mest omtalade gripandet som Uppsala polisen gjorde var artisten Sean Paul MISSTÄNKT Artisten Sean Paul uppträdde i Uppsala i förrgår.

(bild lånad från Aftonbladet.se Foto: ULF HÖJER) som greps på festivalen.

Och som jag tidigare skrivit om festivalens rykte blir det ju bara bekräftat när det uppdagas denna typ av nyheter runt tillställningen.

Det är ju tråkigt att en festival ska behöva bli förstörd för dem som verkligen bara besöker den för att de gillar den sortens musik. Men tyvärr så finns stämpeln redan att anhängare till reggae livsstilen också sysslar med drogor.


Själv är jag inte så jätteförvånad över antalet gripande eller att artister har åkt fast eftersom det är samma visa varje år. Och varje år går det samma rykte att "nästa år kommer inte festivalen att hållas i Uppsala". Men detta kan man ju inte tro på förrens det verkligen blir så.


Men nu när festivalen har rundat av sommaren så känner man vibbarna i luften att hösten är snart här.


 
ANNONS
 
Vincent,

Vincent,

12 augusti 2008 12:38

Andie du har en jättebra blogg
Mitt betyg är 4 stjärnor av 5

http://www.internetbok.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se