Direktlänk till inlägg 9 augusti 2008

Konstiga kommentarer

Av Andie - 9 augusti 2008 10:35

Den senaste tiden har jag råkat ut för att få flera konstiga kommentarer till min blogg. Dessa har jag inte publicerat eftersom jag tycker att personer som är anonyma och inte kan stå för vad de säger med en egen bloggadress alternativt mail adress inte ska lämna kommentarer.

Och visst tittar ni igenom alla mina kommentarer så se ni säkert att några har sipprat igenom mitt filter, detta pga att jag känner personerna eller tycker att det som de skrivit varit bra.


Men nu på senaste har jag fått konstiga kommentarer och senast idag och du vet säkert vem du är din mutter.


Redigerad notis: Om du nu vill kommentera eftersom du tydligen läser min blogg varför vågar du då inte lämna ut en adress eller mailadress? Det är kul att du läser men våga stå helhjärtat för dina kommentarer.


Och jag är inte ensam om detta fenomen tydligen; läs inlägg som mina vänner och bekanta har skrivit om ämnet.


Jag tycker det är lite tragiskt att personer kan kommentera en blogg utan att egentligen stå för vad de skriver.

I de bloggar som jag lämnar kommentarer så lämnar jag alltid ut min bloggadress så om bloggaren vill höra av sig till mig så finns det en möjlighet. För jag STÅR för det jag skriver i en kommentar. Men det finns ju tydligen de nötter där ute som inte vågar göra det. 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

9 augusti 2008 11:15

Hej
Länkade in mig här genom FL, håller med dig ang komentarer men det finns dom som låtsas att dom inte läser ens blogg men försäger sig i mellanåt, irriterat det oxå.
Förresten gillar din blogg, handlar om vardagliga saker.

http://lottsblogg.blogspot.com

 
Ullis

Ullis

9 augusti 2008 12:31

Yeah inte helt fel ;P

http://www.ulrikalinde.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se