Direktlänk till inlägg 8 augusti 2008

Orosmoln på horisonten

Av Andie - 8 augusti 2008 12:22

Idag fick jag hem en anvisning på ett arbete som arbetsförmedlingen vill att jag söker. Detta jobb har jag redan sökt på egen hand. Och det är egentligen inte detta som oroar mig.

Det som oroar mig var att det var en ny dam som hade skickat brevet och inte min vanliga handläggare på arbetsförmedlingen.


Detta oroar mig rakt in i benmärgen då min handläggare är jättebra och jag tycker verkligen att han hjälper mig i mitt arbetssökande. Det som oroar mig är om jag nu helt rakt upp och ner har fått en ny handläggare. Jag vet inget om denna person och det bekymmrar mig.

Det är nämligen så att min vanliga handläggare har semester just nu och antingen så hjälper hon honom bara med hans ärenden eller så har de helt sonika flytt mig till henne.


Jag har mailat personen och väntar nu på svar eftersom jag ogillar att sitta och inte veta något. Men jag har ännu inte fått något svar. Och jag hoppas att hon svarar mig omgående annars måste jag ringa henne på måndagmorgon och höra efter.

Ovisshet är det värsta jag vet!


 
ANNONS
 
Malin

Malin

8 augusti 2008 17:29

Okej. Tack för hjälpen!

http://malinsjoberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se