Direktlänk till inlägg 8 augusti 2008

Det här med kategorier

Av Andie - 8 augusti 2008 10:46

Jag satt nyss och funderade på det här med olika kategorier som man kan ha på sin blogg. Jag har ganska många, mest för att jag själv ska kunna sortera in mina tankar och för att de ska vara lättare för er läsare att hitta på min blogg.

Men när jag nu satt och försökte sortera så kom jag framtill att det skulle vara bra om bloggagratis.se  kunde ha det på ett så fiffigt sätt att om man nu vill sortera in sina tankar så skulle det vara bra om man kunde se vart en del inlägg redan ligger, alltså här på "baksidan", där inte ni läsare är med. Detta skulle vara kanon tycker jag. Även om jag tycker att bloggagratis.se är en jättebra bloggvärd redan så skulle det ju alltid finnas saker som kan förbättras för oss användare. Men som sagt jag tycker att bloggagratis.se är bra för att den är så användar vänlig.


Sen funderade jag även på, hur många kategorier kan man egentligen ha? Hur många som helst eller blir det bara rörigt? Jag tänker mig att min blogg är lite av ett arkiv över mina tankar och funderingar. Visst jag skriver för att jag vill ha läsare och kommentarer men även för min egen skull så att jag kan tex följa utvecklingen av mina huliganer till katter och hur det egentligen går för min viktminskning och mitt jobbsökande.


Nu är jag då i det skedet att jag funderar på att skapa fler kategorier till min blogg men jag vill ha lite coola namn på dem. Som tex om jag skriver om min klädstil/hårstil (inte för att detta sker ofta) så skulle jag vilja ha en kategori till detta. Men vad ska den heta? Har du några förslag kära läsare?

Och det finns fler exempel på inlägg som endast ligger i allmänt som jag skulle vilja flytta på men jag vet inte vart jag ska lägga dem och behöver därför namn till dessa också....

Nu ska jag surfa runt lite på andra bloggar och kolla om jag hittar något som jag kan stjäla och göra om till mitt eget.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se