Direktlänk till inlägg 8 augusti 2008

Ett knäckebröds inlägg rakt igenom.

Av Andie - 8 augusti 2008 10:09

Idag vräker det ner från himmlen. Stora genomblöta droppar utanför balkongen. Mysigt tycker jag. Och med tanke på gårdagens inlägg om Uppsala reggae festival så är jag over the moon.

Visst jag är jätteelak jag vet. Det är inte roligt att vara på festival när det regnar men ack så bra.


Detta inlägg blir lite som ett "knäckebröds" inlägg känner jag men ibland måste man få ha sådana också. Idag jobbar maken så jag är ensam hemma med huliganerna Ataris och Vincent. Jag har kommit fram till att båda pojkarna behöver få sina klor klippta. Kanske ska ringa svägerskan om en stund och fråga om hon vill komma över och göra det. Har inte hunnit skaffa en klosax ännu nämligen.

Vad mer händer denna blöta fredag; jo min kompis Zarah kommer hem från sin semester på västkusten idag. Hoppas att hon inte tycker det blir för jobbigt att köra i regnet bara. Men för att vara ärlig, det är lite nice att det är svalt i bilen när man ska åka långt.


Nä nu ska jag gå och kolla vad pojkarna håller på att riva ner inne i badrummet.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se