Direktlänk till inlägg 7 augusti 2008

Hoppas det blir regn

Av Andie - 7 augusti 2008 23:11

Visst låter jag grym som hoppas på att regn hela helgen. Det är så att Uppsala reggae festival startar idag.

Och visst det är väl kul att ett så stort arrangemang går avstapeln i just Uppsala. Det är ju ändå europas största festival för denna typ av musik. Och får mycket media utrymme på MTV osv.

Men jag hoppas i alla fall på regn av den anledningen att besökarna kanske håller sig i skinnet då.


Tyvärr så omgärdas denna festival av en viss dimma, och vilken dimma får du gissa själv........

Det är inte direkt bra reklam för en stad att bli kopplad till just denna sortens dimma då vi inte pratar om Londondimma direkt.


Och även om festivalen drar mycket turister till stan så brukar de lämna efter sig en sopptipp när de åker från campingplatsen. Detta är ju inte så trevligt för oss som bor i stan att se, då det oftast är skräpigt i flera veckor efter festivalen har avslutats. Sen att festivalen lockar till sig alla möjliga kufar är inte heller så trevligt.


Jag betonar att jag inte dissar reggae musiken för den är rätt okej. Det jag dock dissar är skräpet och ryktet som festivalen tillför Uppsala stad.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se