Direktlänk till inlägg 6 augusti 2008

En liten update

Av Andie - 6 augusti 2008 22:52

Jag vet att jag inte har skrivit på länge hur det går med min kamp mot vikten. Och jag vet att mina dagliga morgonpromenader har varit frånvarande sen semestern. Men i mitt försvar så har jag haft hög feber och lite andra besvär och jag har idag bokat tid på vårdcentralen för att kolla upp det som är fel. Hoppas att de hör av sig snart så jag vet om jag får en tid eller inte.


Men lite motion har jag ändå fått, "styrketräning" i tisdags när vi möblerade om hela vardagsrummet. Och idag har jag sprungit runt halva stan och lite till. Så jag har ju faktiskt motionerat lite trots febern.


Men kosten har jag hållt mig till så det har inte varit onyttiga saker. Och det kan man ju faktiskt ge mig ett litet plus i kanten för tycker jag.

Och så fort jag blir frisk igen så ska det börjas promeneras igen och förhoppningsvis kanske min vän Zarah har kommit hem till dess så, jag får en promenadkompis när hon ändå måste rasta hunden.


Nu ska jag jaga runt kattungarna lite eftersom de härjar så.


 
ANNONS
 
Ingen bild

starting over

10 augusti 2008 15:43

Jag tycker du är jätteduktig! Shopping kan också vara ett träningspass. Tro mig!:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se