Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Morgonpromenaden

Av Andie - 22 juli 2008 10:45

Idag följde jag med min make till bussen innan han skulle åka in till stan och jobba. Efter att han klivit på, påbörjade jag min promenad. Det var ganska uppfriskande att gå själv, svägerskan bangade ytterligare en gång på att följa med men som tur är har man ju MP3 fylld av musik. Jag var ute i ca 40 minuter och jag gick 3029 steg. Nu sitter jag här och äter frukost, en frukostmuffins och en kopp kaffe. Kaffet kanske inte är så nyttigt men jag har faktiskt blivit duktig och dragit ner på mängden koppar jag dricker varje dag. Igår tillexempel drack jag inget kaffe alls och det kändes för jag hade en molnande värk i skallen på eftermiddagen. Som sagt en last i taget. 
ANNONS
 
www.drommeromettlitethus.blogg.se

www.drommeromettlitethus.blogg.se

22 juli 2008 15:59

hej! va gulligt skrivet!!!Jättekul att du tycker det:-)jar har hur mycket som helst att lägga in men jag får ta lite i taget:-)
Ja jag älskar mitt sminkbord men det retade honom lite att skrivbordet som jag köpte fyra gånger billigare blev lika fint med vitfärg:-)Finns bilder i bloggen på skrivbordet med:-)
Ha en bra dag!

http://www.drommeromettlitethus.blogg.se

 
www.drommeromettlitethus.blogg.se

www.drommeromettlitethus.blogg.se

22 juli 2008 16:00

Oj såg nu att du redan hade kommenterat efterbilden:-)

http://www.drommeromettlitethus.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se