Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Mina favorit bloggar.

Av Andie - 19 juni 2008 10:11

För ett tag sen skrev jag att jag skulle göra en lista på mina favorit bloggar och varför jag tyckte de var bra. Bloggar kan både bjuda på en unik insyn i människors vardag och väldigt hemska saker. De kan inspirera en att förbättra sitt liv och man kan känna igen sig själv i bloggarens liv. Jag har nu tagit mig i kragen och beslutat mig för att göra denna lista. Det var inte lätt ska jag dock säga. Så dessa bloggar är dock inte i någon specifik ordning utan bara bloggar jag tycker om och följer.

 

Bimbo boys blogg – Ger mig en goodfeeling vibe och en unik insyn i hur det är att vara homosexuell i en mindre svensk stad. Bimbo boy är artist och älskar italodisco musik alltså raka motsatsen till mig själv. Men jag gillar hans blogg likväl.

 

Miss Maddis – En stark ensamstående mamma som är piercare till vardags och lite av en liten kändis på grund av sin blogg. Miss Maddis är bara så cool och har många erfarenheter i sin erfarenhetsbank hon är ärlig och tar ingen skit och det för mig är inspirerande.

 

Tjockisbloggen – Denna blogg skrivs av två norrländskor av modell större. De ifrågasätter dagens skönhets ideal och det tycker jag är extremt bra. Eftersom jag själv är av modell större och kurvig känner jag igen mig i det som de skriver.

 

Fat Fashion – Systerblogg till Tjockisbloggen i denna blogg bjuder kvinnorna på skönhetstips och framför allt mode tips för oss som är lite större. En mode sajt som passar mig helt enkelt plus att jag tycker det är bra att det finns en sådan blogg som väger upp mot ”spink – mode” bloggarna som bloggvärlden svämmar över i.

 

Fyrabarns mamman – Denna blogg kittlar fantasin med massor av smarta inredningslösningar och vackra bilder. Även denna blogg skrivs av en norrländska. Jag blir glad av att läsa hennes blogg och ett stort plus är alla bilder hon har. En super bra blogg att finna inspiration hos helt enkelt.

 

Pysselmorsan – Denna blogg bjuder på pyssel men även vardagsliv. Helt enkelt så är det en blogg som ger en inblick i någon annans vardag.

 

Pauline Lag – Pyssel, vardagsliv och inspiration. Pauline verkar alltid glad när hon skriver vilket är helt unikt. Hon mixar även upp sin blogg med lite videoblogging vilket gör att det hela blir väldigt intressant att följa.

 

Startingover – Denna blogg är en av mina hemliga pärlor och handlar om en tjej och hennes kamp tillbaka efter en separation. Den är ruggigt spännande då hon nyligen träffat en ny och mystisk man. Jag var inte säker på om jag ville skriva om denna blogg då jag ville behålla den för mig själv.

 

Katastrofala omslag – Om man älskar musik så är den här bloggen något för er. Det är inte vilken musik blogg som helst utan här visas skivomslagen upp och får en utvärdering på ett komiskt sätt. Vill man skratta ska man läsa den här bloggen.

 

Och som tionde val väljer jag ut mina vänner och bekantas bloggar.

Eternal sunshine of the Wiseman mind är min makes blogg.

Sketchwars är min barndoms kompis blogg om mode och resor.

En mammas/ kvinnas/ hustrus små och stora bekännelser är en av mina vänners bloggar om hennes vardagsliv.

Zarahs sida om allt är ännu en blogg av mina kompisar och den skildrar hennes vardagsliv.

Tomtemors anekdoter är mammans blogg och ännu en blogg om vardagen.

Syster C – En tjockis bekännelser är en bekants blogg som handlar om viktminskning och vardagslivet.

Ellinuttis blogg är min svägerska.

 

Tja det var allt jag hade, jag hoppas verkligen att ni gillar någon av dessa bloggar lika mycket som jag gör. Och som sagt de här bloggarna är inte i någon sorts ordning utan bara ner skrivna. Jag är ju emot "reklam" för sin blogg om det görs på fel sätt. Det finns nämligen bra sätt att göra det tex att man läser och kommenterar själva inlägget och inte bara skriver "kolla min blogg" men vill du nu så gärna göra reklam för din blogg så kan du göra det i detta inlägg. Men detta är enda gången jag tillåter det.


 
 
Malin

Malin

19 juni 2008 10:28

Hej, letade o letade men fann inte min blogg i din lista :( blev lite sorry...men trevlig midsommar iaf. Snygg design...I love pink...

http://jasminofriends.blogg.se

 
missmaddis

missmaddis

19 juni 2008 11:07

Tack för de fina orden om mig :)

http://missmaddis.com

 
Ingen bild

e

19 juni 2008 17:54

pauline lag heter hon, inte paulina :)

 
Ingen bild

starting over

19 juni 2008 21:54

oj, är min blogg så bra att du vill hålla den för dig själv? Jag är glad att du gillar den, och jag lovar att jag will keep it real även om detta leder till gigantiskt läsarantal! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards