Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Pankakstårta på dinkelmjöl.

Av Andie - 26 maj 2008 20:38

I eftermiddag var jag hos svärmor och hennes man för att fira mors dag i efterskott. Hemma hos dem bjöds det på pankakstårta gjord på dinkelmjöl. Det är nämligen så att svärmor äter i enlighet med GI - metoden. Och det var gott måste jag säga, dock var dinkelpannkakor lite mer stabbiga än vad vanliga pannkakor är.

Medans vi var där pratades det om dramatiken som utspelar sig där svärmor och hennes man har stuga. Även svärfar har sommar boende där. (Och jag vill tillägga att svärmor och svärfar är goda vänner) Men det var en annan granne som stod för dramatiken. Det var roligt att lyssna på dem. Sjukt att vuxna människor kan vara så barnsliga. Tror nog att jag ska försöka vara där ute en helg i sommar så att jag har något galet att blogga om.


Hittills har jag gått 4299 steg, jag ville bara tillägga detta....

Tack för en trevlig eftermiddag/afton.P.s jag kan tillägga att jag även hunnit vara och hälsa på Ataris idag och han har börjat öppna ögonen. Han är så söt och gillar när man kliar honom på magen


Over and out

 
ANNONS
 
Eric

Eric

26 maj 2008 21:53

Jaa, jag tyckte också det. Testa och googla på sommaridyll och sen jämför med mina bilder ^^
Hare så bra /E.

http://ericthegreat.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se