Alla inlägg under april 2008

Av Andie - 1 april 2008 22:01

Hi hi hittade det här testet hos Nilla och hon hade i sin tur hittat det hos en annan bloggare Bimbo boy

Testet handlar lite om det jag skrivit tidigare idag, nämligen blogghoror. Gör testet och berätta resultatet för mig sedan. Det vore roligt att få veta hur många som finns där ute egentligen...

Här kommer i alla fall mitt resultat.

Jag är 68 % blogg-hora...





Av Andie - 1 april 2008 14:53

Solen skiner och jag har gått runt och funderat på mitt bloggande. Det jag har frågat mig själv är ”vad har jag gjort idag som är intressant och som jag kan skriva om”. Har läst några bloggar i detta tecken de senaste dagarna, och pratat med andra bloggare om ämnet ”blogghoror” som det så fint kallas när man blir besatt av att kolla sin besöksstatistik och vilka referenser som finns till ens egen blogg. Och jag måste medge att jag är lite av en fanatiker att kolla just detta. Gör detta mig till en ”blogghora” som vill ha fler besökare och därför glatt lämnar ut min bloggadress till alla jag känner och kommenterar alla bloggar jag läser? Det vet jag inte ännu. Men den riktiga frågan är nog om detta hjälper eller stjälper mig i mitt blogg skrivande. Självklart vill jag hålla en hög standard på mina inlägg i de flesta fall, men vad är bra standard? Är det hur många ord man använder eller hur rättstavat det är eller att man använder sig av korrekt svenska?

Och hur många inlägg kan man egentligen skriva per dag? Måste man hålla sig till ett eller kan man skriva flera inlägg? Hur ofta blir en bra blogg egentligen uppdaterad, en gång om dagen, flera gånger om dagen, eller räcker det med ett inlägg i veckan som verkligen är genom tänkt och långt?

Frågorna är många.

Och vad är Trackbacks? Jag är ingen erfaren bloggare och därför kanske jag inte riktigt har fått kläm på det här ännu. Och alla termer som man som erfaren bloggare slänger ur sig. Och hur lär man sig vad detta betyder? Varför känns det som att jag är den ända som har dessa funderingar? Finns det några bra förklaringar på svenska kanske?

Detta har snurrat i mina tankar idag och jag kände att det var så många frågor men inga svar, så vet ni nåt kommentera gärna.

 

Over and out

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards