Alla inlägg under april 2008

Av Andie - 23 april 2008 07:34

Idag ska jag äntligen få gå på mitt möte på Arbetsförmedlingen och träffa min handläggare. Målet med mötet är att uppdatera min handlingsplan samt att jag ska visa fler meriter som måste valideras av handläggaren.

Mer på arbetsförmedlingen ska jag kopiera papper som jag ska skicka till facket. Alla papper är framtagna och ska stoppas i väskan alldeles strax.

Idag blev det lite galet dock. Jag har fått tacka nej till två vick för att kunna gå på mötet men eftersom jag inte har träffat min handläggare sen i sommras så känns det som att detta är något som jag måste prioritera.

Nu ska jag dock börja göra mig i ordning så att jag kan åka iväg.

 Önska mig lycka till.


Over and out

Av Andie - 22 april 2008 20:32

I eftermiddag blev vi bjudna hem till svägerskan och hennes sambo på efterskotts födelsedags fika. Hennes sambo fyllde nämligen år i fredags. Och idag var svärmor med man och svärfar även där för att fika.

Vi blev bjudna på tårta och bullar mycket gott måste jag ju säga och antagligen kommer det att bli vår middag idag för klockan är ju redan halv nio på kvällen. Fast ljuset utanför fönstret luras och det känns som att klockan max kan vara runt sju. Men så kan det ju vara när det har blivit vår. Planer inför morgon dagen är att gå på ett möte med min hanläggare på arbetsförmedlingen kanske även gå och fika tillsammans med en vän om jag bara får tag på henne men jag tror att hon jobbar kväll idag. I alla fall så ska jag ner på stan och glotta lite i några leksaksaffärer.

Just nu sitter jag här och lyssnar på " Grannfejden" på tv3 och ibland fattar man inte vad det finns för knäppa människor här i världen.


Over and out

Av Andie - 22 april 2008 16:07

I natt vid fyra tiden vaknade jag av att det var nåt varmt och geggigt under min näsa... eftersom det var mörkt så kände jag bara hur det rann nåt varmt. Jag hade börjat blöda näsblod när jag sov. Det var inte så jättskoj att vakna av detta kan jag ju säga. När jag väl trasslat mig in i badrummet och lämnat ett antal röda bloddroppar på vägen så tittade jag mig i spegeln och halva ansiktet var täckt med blod. Ingen vacker syn direkt och jag vet inte varför jag blödde heller... Ibland kan det vara bra konstigt. Så under hela dagen medans jag varit och vickat har jag oroat mig för att det ska börja blöda igen.

Har haft lite problem med näsblod förut men det var längesen jag blödde så där mycket och att jag började blöda när jag sov har aldrig hänt förut...

Tja det var typ det jag ville skriva om den här gången.


Over and out

Av Andie - 21 april 2008 17:59

För ett tag sen var jag med i en tävling hos en bloggare  om att vinna filmen Wicker Park med Josh Hartnett.

Och idag fick jag veta via mail att jag har vunnit den! Det är första gången jag har vunnit någon sorts tävling så jag känner mig så lycklig faktiskt!

Jag har ofta gått och tittat på filmen när vi ska hyra film men det har aldrig blivit av att vi hyrt just den. Men nu behöver jag ju inte hyra den för nu har jag VUNNIT den! Jippi!!!


Over and out

Av Andie - 21 april 2008 08:03

Idag ska jag gå och vicka. Känns skönt att jag är en eftertraktad vikarie. Men planerna jag hade för dagen är ju som bort spolade men så kan det ju vara. Jag får helt enkelt göra dem imorgon så vidare jag inte får vicka imorgon också det vet man ju aldrig det får man ju se när man kommer dit. Lite nervöst blev det ju dock eftersom jag inte har varit på den här skolan sen i höstas men jag tror dock att det är sig likt.

Nu ska jag nog lägga på ett kol och käka lite frukost och göra mig iordning för att gå.


Over and out

Av Andie - 20 april 2008 22:48

Hela aftonen har tillbringads framför makens dator spelandes SimCity4. Jag har byggt mig en helt egen stad. Vet egentligen inte varför det är så roligt men det är bara det. Jag tror att det har med att göra att man får bygga som man vill och dra gator och broar och allt annat jocks som man vill. Jag tror dock att maken känner att han inte skulle ha visat mig hur man spelar det eftersom han inte har kunnat sitta vid sin dator på hela kvällen inte för att han har lidit så mycket han har kollat på Arkiv X.

Men eftersom jag blivit så såld på spelet så vill jag ju spela imorgon när han är på jobbet men det skulle jag tydligen inte få göra eftersom hans dator behövde vila sa han... jag tror att det bara är skit snack för jag tror att det är så att han inte vill att jag ska bli bättre än honom på att spela.


tja det är vad jag har gjort denna söndagskväll. Och jag vill passa på att tacka alla som är in på min sida det är så roligt med besökare och var inte rädda för att kommentera inläggen om ni känner för det.


Over and out

Av Andie - 20 april 2008 15:53

Idag har det verkligen varit vår väder ute och som jag skrev tidigare idag så skulle jag gå ut och rasta maken. Sagt och gjort vi gick ut på en liten promenad. Köpte var sin Tipp Top glass och njöt av solen. Det var årets första Tipp Top glass för min del. Mycket gott faktiskt.

Just nu sitter jag här och vill helst av allt spela SimsCity4 på makens dator men det får jag inte och han står i köket iförd vårt röda förkläde och diskar. Känns som en riktig latis söndag idag med även om jag har varit lite flitig och fixat på balkongen.

Nu ska jag nog ta och läsa några bloggar eller kolla på nåt forum.

over and out

Av Andie - 20 april 2008 12:06

Nu är våren officiellt här igen. Och idag har jag pimpat vår balkong så att den har blivit vår och sommar fin igen. Så jag slängde på lite sommrig musik i form av Jason Mraz - Mr A-Z så att det skulle gå lite lättare att arbeta.Det var rätt kul men jag skulle gärna vilja ha lite balkonglådor med lite färska kryddväxter och kanske en och annan blomma om de nu skulle överleva. Vi har en sådan där balkong som har för och nackdelar. Nackdelen är att det inte är sol på vår balkong om dagarna och sen är det att den är långsmal och lite svår att möblera med utemöbler. Det som är fördelen med detta är att när det är över 30+ om dagarna och ingen annan kan vara ute på sina balkonger så kan vi fortfarande sitta på våran.

Jag är i alla fall ganska nöjd med resultatet.

 Balkongen före och efter

Hoppas ni alla får en fin vår dag i solen. Själv ska jag ut på en promenad eftersom man måste passa på att rasta maken medans det är soligt ute.

Over and out

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards