Direktlänk till inlägg 15 april 2008

Lite frågor och svar om mig med en twist.

Av Andie - 15 april 2008 16:33

Nu är det list dags igen och jag har komponerat ihop en egen lista med hjälp av  och frågor som jag hittade hos

Arbetsskygga mamman och Ahladita. So here goes

Frågor och svar


Vad gör du när du är nedstämd? Gråter en skvätt, kramar min man och går vidare med min dag.

Bäst ordspråket sagt av ett barn? När jag är färdig med förskolan ska jag hitta mig en fru. (Martin, 5 år) Det är ett ganska bra citat.

Går du ofta på café och fikar, vad? Går för lite på café faktiskt. Men när jag gör det blir det någon exotisk sort kaffe och morotskaka.

Skulle djurpoliser vara bra att ha här i Sverige? Varför/varför inte? Det skulle vara helt underbart om det fanns djurpoliser i Sverige så att djur som far illa får någon som ser efter deras bästa.  Och så att inte den vanliga polisen slår ihjäl dem, läste om detta i Metro för ett tag sen.

Skulle du kunna tänka dig att bli djurpolis? Varför/varför inte? Det skulle nog vara ganska spännande men samtidigt skulle det nog vara ganska påfrestande. Men om det skulle finnas ett sådant yrke skulle jag nog söka det.

Vilken årstid är den bästa, varför? Jag gillar hösten för att det är så fina färger på alla träden men samtidigt så är det bra trevligt med ljus och grönt gräs och framför allt värme.

Skulle du kunna leva utan någon årstid, vilken, varför? Jag skulle kunna leva utan vintern. Vinter och snö är min ärkefiende.

Vad väljer du helst, nyproducerat eller secondhand? Secondhand helt klart. Man får originella saker för det mesta och man betalar inte lika mycket och det känns ju alltid bra i plånboken.

Vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett? Min pappa, han är min ängel och min hjälte.

Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest?Kan man göra det eller inte? Vet inte om det går att rangordna vänner faktiskt. Man har ju sin klick som man är mycket med.

Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande? Vet faktiskt inte om det har hänt. Har haft några rejäla bråk med en vän en gång vilket slutade i att vi inte pratade på ett par år men nu är det lugnt mellan oss och vi har kontakt med varandra.

Vad är din favoritsyssla på sommaren? Vet inte riktigt, jag gillar att gå på marknader och sånt.

Vilken/vilka webbläsare använder du? Jag använder internet Explorer.

Vilken typ av sidor besöker du oftast, vilka är dina favoriter? Nu på senast har det blivit många bloggar, men Familjeliv.se besöks ju rätt ofta.

Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den? Jag har Familjeliv.se som första sida, men jag funderar på att byta men jag vet inte till vad i så fall. Kanske inloggnings sidan till min blogg.

Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken? Jag lyssnar på allt från motorsågsmassakern till fågelkvitter. Men som regel gäller väl ju hårdare desto bättre. Och varför jag gillar sådan musik…hmm för att den gör mig glad, avslappnad och det är ju ett stort plus om jag gillar sångrösten annars är det ganska kört.

Nämn fem artister du har sett live? Deftones, (hed) p.e., Dolly Parton, Soundgarden, Pearl Jam

Nämn fem artister skulle vilja se live? Jag skulle gärna se Pearl Jam igen och sen skulle jag vilja se Chris Cornell, Plain White T´s, Sister Hazel och the Used.

Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang? Nä det har jag inte, har aldrig haft anledning till det.

Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur? Min make faktiskt, vi träffades för snart tre år sen och det första jag tänkte när jag såg honom var ”wow vilken söt, en sådan skulle man ha” Ha ha ha… tja och nu är han ju min.

Vilka växter tycker du är lätta/svåra att hålla levande? Alla grönsaker man har på fönsterbrädan är svåra att hålla vid liv. Just nu har jag faktiskt bara två levande blommor i hela lägenheten fast en är döende och den andra är bara tre veckor gammal. Och den hoppas jag verkligen att den inte ska dö, för det är en Orkidé och det är min favorit blomma.

Vad är det bästa OCH sämsta med snigelpost? Med mail? Vilket föredrar du? Det bästa med snigelpost är att man blir så glad när man får nått i lådan som inte är en räkning, det sämsta måste väl vara att man inte får svar så snabbt. Det bästa med mail är att det går fort och man kan få svar nästan på en gång. Men att välja någon av de två som favoriter kan jag inte.

Har du fler saker på nyckelknippan än bara nycklar, vad? Jag har en liten Hello Kitty nalle och en Ior nalle.

Varför och på vilket sätt gladde DU dig senast? Jag gladde mig här om kvällen när jag skulle sova och min man ligger och snarkar mig i örat. Det som gjorde mig så glad var att han vill ligga där intill mig och snarka mig i örat. Jag är verkligen lyckligt gift.. ha ha ha…

Har du något roligt att se fram emot just nu? Vad? Nja inte direkt faktiskt…

Hur gammal var du när du flyttade hemifrån? /När tror du att du kommer att flytta hemifrån? Jag var 17 när jag flyttade från min pappa till elevhem. Men nu bor jag ju med min man hemma hos oss och jag kommer nog inte att flytta hemifrån igen.

Vilken blogg var den första blogg du förälskade dig i? Bimbo boys Blogg

Av de bloggar du läser hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (typ modebloggar)? Jag läser mest dagboksbloggar men en och annan inredningsblogg slinker in ibland.

Favorittidning? Metro skulle jag tippa på.

Nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig med vars blogg du tycker om? Bimbo  boys blogg. 

Sparare eller slösare? Extrem spara. Jag sparar så mycket att jag lever som om jag hade 5 kr på banken.

Kaffe, te eller inget? Inget slår en kopp kaffe med mjölk. Varför tror ni att min blogg heter Coffee & cigarettes? Det är ju mina två laster i livet… ha ha ha…  


Så nu har jag svarat och nu utmanar jag följande personer att svara på dessa frågor:  Zarah´s blogg, En mamma/kvinna/frus små och stora bekännelser, SysterC - en tjockis bekännelser, Fyrabarnsmamman, Pysselmorsan och sist men inte minst min make Eternal Sunshine of the Wiseman mind När ni gjort inlägget läka tillbaka till min blogg och lämna gärna en kommentar på det här inlägget!Jag hoppas verkligen att ni kommer att anta utmaningen...

Over and out

 
 
Ingen bild

Mor Anna

15 april 2008 19:37

Hej själv o tack, det värmer :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards