Direktlänk till inlägg 7 april 2008

Varför lägga ner sin tid på att skapa drama?

Av Andie - 7 april 2008 12:17

Vad är det med människor och drama egentligen? Varför vill vissa människor ha så mycket drama runt sig? Vare sig det handlar om folk som skapar drama på internet eller i verkliga livet. Det jag inte förstår är varför de alltid försöker dra in andra i deras tjafs. Varför ens lägga ner sin energi på detta, och ännu hellre varför slösa andras energi.

För mig är det hela väldigt meningslöst.

Bara för att man har en annan åsikt än dem så flyger de i taket för ingenting och tjatar ännu mer bara för att få en reaktion så att de får ytterligare bränsle för deras slöseri av andras tid. Och det värsta med dessa dramaskapare är att de blir rosenrasande om de inte får slösa andras energi. Har de inget bättre att göra om dagarna? Varför vill de leva i ett moln av dramatik? Det kan ju knappast vara hälsosamt för dem själva.

Jag känner instinktivt att jag har bättre saker att prata om och lägga min energi på. Men om jag tycker något är fel yttrar jag mig, men detta godtas inte av alla speciellt om de är dramaskapare. Visst även jag kan bli irriterad på dessa personer som vägrar ge upp. Även om jag har inställningen att; Visst de får ha drama i sina liv men blanda inte in mig i det för jag har bättre saker att lägga min tid och energi på.

Frågan är hur man bankar in detta i folks medvetande. Att med mig kommer man ingenstans. Man måste naturligtvis dra tydliga gränser för vad man accepterar och inte. När det gäller folk som vill skapa drama på internet, kolla upp vad som gäller angående nätettiket på den sidan/forumet du vistas på.


Jag röstar på att lägga sin tid och energi på livets glädjeämnen inte på att slösa andras energi.

 
ANNONS
 
Nettan

Nettan

7 april 2008 20:23

Ja gumman, tyvärr kommer det alltid finnas sådana puckon som är så som du beskrivit! Och som påpekar att andras åsikter är fel trots att man i stort sett gör på samma sätt som dom. :) Pöss

http://www.metrobloggen.se/jeli81

 
Lotta

Lotta

8 april 2008 18:51

Amen to that! Jag kunde inte sagt det bättre själv. Kram

http://www.metrobloggen.se/systerc

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andie - 22 oktober 2008 01:45

Till alla er som besöker min blogg av en eller annan orsak vill jag bara påminna om att jag har flyttat den till www.upinmytree.wordpress.com och där kan ni läsa om allt nytt. Det skulle vara mycket roligare om ni kommer dit istället då den uppdatera...

Av Andie - 29 augusti 2008 21:46

Nu har min nya bloggadress börjat sprida sig på nätet så jag tänkte att det var lika bra att jag la ut länken här. Andie´s treehouse   Det är här jag bloggar nu för tiden så vill ni fortsätta att följa mina äventyr så är det alltså på den nya adresse...

Av Andie - 21 augusti 2008 15:22

Ni kanske undrar varför jag inte har bloggat här på några dagar. Orsaken till detta är att jag med bitterjuva kännslor nu valt att lämna bloggagratis.se Inte för att jag inte gillar denna bloggvärd, och jag kommer fortsätta att rekomendera den till p...

Av Andie - 18 augusti 2008 12:52

Nu har jag kommit igång att vara ute och gå igen. Och detta tack vare att jag har sällskap av min kompis och hennes hund. Det går lite lättare när man går och snackar samtidigt faktiskt och sparka boll med vovven. Dagens promenad var ca en timme lång...

Av Andie - 16 augusti 2008 13:32

Idag har jag varit ute och gått på morgonpromenad med Zarah och hennes vovve. Det var trevligt att vara ute och promenera. Vi hann med att uppdatera oss om vad som hänt i våra liv på senaste. Vi har ju inte träffats sen jag var och hälsade på henne i...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du jag ska byta på min blogg?
 Fler kategorier
 Bakgrund
 Presentations bild
 Allt ihop behöver en uppdatering
 Det är bra som det är
 Har ingen åsikt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Coffee & Cigarettes  med Blogkeen
Följ Coffee & Cigarettes  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se